Kleine stille sneeuwschuiver

15-12-2022
Kleine stille sneeuwschuiver

Met STIGA's snoerloze en stille sneeuwschuiver houd je de tuin, stoep of oprit veilig en schoon.

Kleine stille sneeuwschuiver

Het kleine handmodel is ideaal voor voor- en achtertuinen. Je kunt er niet een hele woonwijk sneeuwvrij mee maken maar wel een standaard tuin, oprit of stoep.

Bijvoorbeeld de ST 300e van STIGA schuift zo een vers pak sneeuw tot wel 15 centimeter dik van trappen, terrassen en looppaden. Het is een compact en lichtgewicht apparaat, waarmee je door je tuin kan lopen en de sneeuw aan de kant kunt blazen waar nodig. Je kunt in ieder gewenst hoekje of gaatje blazen. 

Het tuingereedschap werkt op een accu dus je wordt niet gehinderd door elektriciteitskabels of benzine-uitstoot. De uitschuifbare schacht kan je instellen op verschillende hoogtes en het blad kan worden omgebogen, zodat hij snel alle sneeuw opzij kan verplaatsen. Een handmodel sneeuwschuiver is door het kleine formaat eenvoudig op te bergen tot de volgende sneeuwval. 

Voor een standaard tuin in Nederland volstaat een handmodel sneeuwschuiver uitstekend. Een 48V accu is krachtig genoeg om flink aan de slag te gaan. Tegelijk houd je de buren te vriend, want een elektrisch aangedreven sneeuwschuiver produceert veel minder lawaai dan bijvoorbeeld een benzine-aangedreven machine.