Kleine wellness-oase thuis

Skargards ontving in 2021 135% meer hottub bestellingen in vergelijking met 2019. In Nederland verdubbelde zich het aantal verkochte hottubs in dezelfde periode. In België is het aantal vervijfvoudigd. Een soortgelijke trend was ook in 2020 zichtbaar.

‘Veel mensen hebben de afgelopen twee jaar minder kunnen reizen. De wens om thuis

‘Veel mensen hebben de afgelopen twee jaar minder kunnen reizen. De wens om thuis een kleine wellness-oase te creëren en zo vakantie in hun eigen huis te vieren, is daardoor gegroeid,’ legt oprichter en CEO van Skargards Fredrik Hofgaard uit.

Vanwege het grote aantal bestellingen bedroeg de productietijd in het hoogseizoen, voor de populaire modellen, 16 weken. Inmiddels is de productiecapaciteit van Skargards uitgebreid. Dit jaar staat klanten een kortere productietijd te wachten en kunnen zij - naast de populaire Rojal Dualburn -  ook het nieuwe model uit de Rojal luxe lijn aanschaffen: de Rojal Standaard.

Skargards is van plan om in de toekomst het productassortiment uit te breiden en nieuwe markten aan te boren. In 2021 werd Italië al als nieuwe markt geopend, zodat bewoners ook daar kunnen genieten van de unieke ervaring van een houtgestookte hottub.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

TuinVAK nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.