Master of Stone

06-12-2022
Master of Stone

Caesarstone lanceert Master of Stone, een opleidingsprogramma op het gebied van gezondheid, veiligheid en professionele normen voor fabrikanten wereldwijd. In de toekomst zal het platform ook inhoud voor managers van fabrieken aanbieden.

Master of Stone

Met dit innovatieve online platform wil het bedrijf het belang van veiligheid in werkomgevingen voor steenconstructies op een eenvoudige, verteerbare en toegankelijke manier onder de aandacht brengen. Daarom kunnen alle fabrikanten en vakmensen zich gratis registreren om toegang te krijgen tot het online trainingscentrum en de certificering Master of Stone Health & Safety Training Centre behalen. 

Master of Stone

Uit onderzoek naar de kennis over veiligheids- en gezondheidsmaatregelen heeft Caesarstone een aantal belangrijke informatie lacunes in de industrie vastgesteld, die zijn verwerkt in hun montagegids. Nu nodigt Caesarstone alle steenfabrikanten en vakmensen, niet alleen die van Caesarstone, uit om zich in te schrijven voor het Master of Stone Training Centre. Dit programma richt zich op het werken aan een werkomgeving die vrij is van de gevaren van respirabel kristallijn silica stof (RCS) deeltjes. Bovendien biedt het professionals noodzakelijke en innovatieve inzichten over veiligheids- en gezondheidsmetingen.   

Om de opleiding toegankelijker te maken voor alle fabrikanten over de hele wereld, heeft Caesarstone een online leeromgeving ontwikkeld die toegankelijk is op elke pc, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Vind hier alle informatie over het Master of Stone-programma.