Maximaal zaagvermogen, minimaal onderhoud

De krachtige accu-kettingzaag MS 36-18 LTX BL 40 van Metabo is ideaal voor het snel en gelijkmatig vellen van bomen, verwijderen van takken, op maat zagen en bouwen met hout.

Maximaal zaagvermogen, minimaal onderhoud | TuinVAK
Maximaal zaagvermogen, minimaal onderhoud | TuinVAK
Maximaal zaagvermogen, minimaal onderhoud | TuinVAK

De nieuwe machine is bijzonder krachtig en levert met zijn borstelloze motor met directe aandrijving een constant hoog koppel. Zo realiseert de accu-kettingzaag maximale acculooptijden en een extreem hoge kettingsnelheid tot 22 m/s. Deze snelheid kan traploos worden ingesteld.

In vergelijking met op benzine werkende kettingzagen heeft de nieuwe accu-machine van Metabo meerdere voordelen. Zo is deze machine bijvoorbeeld beduidend onderhoudsarmer. Dat komt vooral door de duurzame, onderhoudsvrije Brushless-motor.

Omdat hij geen brandstof nodig heeft, overtuigt hij ook door de lage bedrijfskosten. Daarnaast is de machine veel milieuvriendelijker, omdat er bij het gebruik geen gassen vrijkomen. Tegelijkertijd is de accu-kettingzaag bijzonder stil en dus ook optimaal voor lawaaigevoelige omgevingen.

Een ander pluspunt: de automatische kettingsmering zorgt voor het hoogste zaagvermogen bij minimaal onderhoud. De ketting kan gemakkelijk en snel worden opgespannen of vervangen. Dit maximale zaagvermogen komt mede door het Oregon zwaard van 40 cm. Desgewenst zijn er ook zwaarden en kettingen van 35 cm.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

TuinVAK nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.