Na acht jaar een nieuwe locatie

Begin 2023 zal Pottery Pots verhuizen naar Hazerswoude-Dorp. Pottery Pots gaat na ruim 8 jaar de levendige omgeving van de bloemenveiling in Aalsmeer verruilen voor een nieuwe locatie midden in het Groene kwekers hart van Nederland.

Na acht jaar een nieuwe locatie | TuinVAK

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de bouw van een nieuw pand dat geheel hybride gebouwd wordt. Een pand van beton en imposante houten balken die straks overal terugkomen in de showroom en magazijnen. Met meer dan 100 zonnepanelen en het gebruik van een warmtepomp wordt het pand geheel energie neutraal.

Het kantoor wordt geheel in loft stijl uitgevoerd om het internationale karakter van het bedrijf te benadrukken. De nieuwe showtuin zal ecologisch worden aangelegd.

700m2 kantoor verdeeld over twee verdiepingen. 1400m2 showroom op de mezzanine boven het magazijn waar een compleet shop-in-shop concept zal worden getoond. Het magazijn van 12 meter hoog met een oppervlakte van 7600m2 wordt zeer efficiënt ingericht om de klant nog sneller te kunnen bevoorraden. Ook afhalen wordt straks nog gemakkelijker met 4 laaddoks en verschillende overhead deuren.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

TuinVAK nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.