Nieuwe generatie ultrasnelle laserscanners

Hexagon AB heeft de next generation Leica BLK360 geïntroduceerd. Het nieuwe apparaat leidt tot een enorme verbetering van de snelheid en de efficiëntie van reality capture.

Nieuwe generatie ultrasnelle laserscanners | TuinVAK
Nieuwe generatie ultrasnelle laserscanners | TuinVAK
Nieuwe generatie ultrasnelle laserscanners | TuinVAK

Voortbouwend op de innovatieve features en het succes van de bekroonde Leica BLK serie creëert de nieuwe BLK360 binnen 20 seconden verbluffend realistische en nauwkeurige digital twins. Dankzij de draagbaarheid, het gebruikersgemak en de snelheid wordt reality capture behalve in de bouw en de architectuur ook interessant voor de vastgoedsector, de interieurbouw, archeologie en media en entertainment.

De nieuwe BLK360 is het ideale apparaat voor elke toepassing, waarin snelle up-to-date scans noodzakelijk zijn; bijvoorbeeld in een digitaal bouwproces of voor het beheer van gebouwen en installaties. Het stelt gebruikers in staat om snel en zonder onderbreking door elke omgeving te bewegen en gedurende dat proces data te bekijken en te delen. Zo geeft de tool real-time toegang tot up-to-date digital twins.

De BLK360 versterkt Hexagon’s portfolio van sensor-softwaresystemen. Deze sensor-softwaresystemen vormen de basis voor het creëren van Smart Digital Realities door de digitale en fysieke wereld real-time met elkaar te verbinden. De nieuwe scan- en beeldtechnologieën van de BLK360 maken extreem snelle en zeer nauwkeurige workflows voor reality capture mogelijk.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.