Nu ook in Europa

31-10-2022
Nu ook in Europa

Na de succesvolle introductie op de Noord-Amerikaanse markt is het gamma innovatieve machines voor grondbewerking en groenvoorziening, de Ground Maintenance Equipment (GME) van Bobcat, nu ook leverbaar voor de klanten in Europa.

Nu ook in Europa

Tot het GME-programma behoren onder meer drie series compacte tractoren - de 1000, 2000 en 4000 - met in het totaal negen modellen die afgestemd zijn op de behoefte van klanten in de EMEA-regio. Elk model varieert in grootte en vermogen en er is keuze tussen modellen met manuele of hydrostatische transmissie en een open (ROPS) of gesloten cabine.

Nu ook in Europa

Als gevolg van de overname van Bob-Cat Mowers introduceert Bobcat in de hele EMEA-regio een uitgebreid assortiment robuuste grasmaaiers. Er zijn grasmaaiers met en zonder stoel en achterloopmodellen.

Nu ook in Europa

Het GME-programma omvat daarnaast de recent gelanceerde minirupslader MT100 en de kleine knikladers L23 en L28 die vorig jaar op de markt gekomen zijn. Met deze machines behoort handmatig werk tot het verleden: zij vervangen kruiwagens, schoppen en handwerktuigen bij talloze toepassingen voor het onderhoud van terreinen.

Na de overname van Ryan Turf Equipment biedt Bobcat ook moderne machines voor het onderhoud van grasmatten. Het portfolio omvat beluchters, gemotoriseerde harken en verticuteerders, overbezaaiers en zodensnijders.