Online klussen binnenhalen

#afbouw 23-10-2018
Online klussen binnenhalen

Online klussen binnenhalen
Het gaat goed met de bouwsector, als aannemer heb je je handen vol. Toch wil je het liefst alleen mooie opdrachten binnenhalen. Rick van Dijk van All-in BV haalt de helft van zijn klussen online binnen.
Hoe werkt dat? Als aannemer kun je online het aanbod zien van opdrachten in je regio. Je kiest zelf op welke opdrachten je reageert. Zo heb je de touwtjes in houden.
"We zijn echt specifiek op zoek naar opdrachten die we leuk vinden, goed kunnen uitvoeren en waar geld in te verdienen valt natuurlijk”, zegt Rick van Dijk van All-in BV. Hij is al sinds 2010 aangesloten bij Werkspot en heeft goede reviews verzameld op zijn online profiel.

Zolderverdieping
De opdrachten variëren. “Laatst had ik een mooie opdracht. We hebben een grote zolderverdieping met kamers en vliering geheel afgewerkt met stuc-, schilderen loodgieterswerk. Was gewoon een hele leuke klus. En komende maand gaan we aan de slag met een dakopbouw." Het is volgens Rick eenvoudig om je agenda vol te plannen met leuk werk. De helft van zijn klussen komt van Werkspot.
Soms hoeft hij er niet eens veel moeite voor te doen. "Zo gebeurt het weleens dat we een klus via Werkspot doen en dan komt er via-via weer een klus uit. Vaak dankzij klanten waar we zijn geweest, maar ook door mijn goede online reviews.”