Op de groene lijst

De Groot Hoveniers, Hoveniers- en Groenvoorzieningsbedrijf De Overhaag en Ruinard Hoveniers hebben het certificaat van de Groene Lijst in ontvangst genomen. Dat gebeurde op dinsdag 25 augustus jongstleden op de opleidingslocatie van Helicon Opleidingen in de Tuinen van Appeltern. 
Op de groene lijst | TuinVAK
De Groene Lijst is een initiatief van Branchevereniging VHG en wordt in samenwerking met de groene scholen uitgereikt aan opleidingsbedrijven, die zich bijzonder inspannen voor het vakonderwijs. Juist door een intensieve samenwerking tussen scholen en bedrijven, waar VHG in haar onderwijsbeleid stevig op inzet, wordt een verhoging van de kwaliteit van het onderwijs en een hogere instroom bereikt. In de verklaring van de Groene Lijst geven bedrijven aan, dat zij de begeleiding van studenten uiterst serieus nemen en goede stageplaatsen aanbieden. Daarnaast verklaren zij beschikbaar te zijn voor activiteiten met de school.

Foto: van links naar rechts: Martijn de Groot (De Groot Hoveniers), Ivo Hermsen (de Overhaag B.V.), Titia Bredée (Helicon), Bas Ruinard (Ruinard Hoveniers V.O.F.) en Egbert Roozen.
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

TuinVAK nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.