Opgeruimde tuin voorkomt irritaties

Ruim één op de vijf mensen ervaart minder irritaties met hun partner wanneer de tuin is opgeknapt. Dit blijkt uit een onderzoek van Fonteyn uitgevoerd onder 1012 Nederlanders door Direct Research. 

Uit het onderzoek blijkt dat 21 procent van de mensen minder irritaties ervaren met hun
Opgeruimde tuin voorkomt irritaties | TuinVAK
Opgeruimde tuin voorkomt irritaties | TuinVAK

Uit het onderzoek blijkt dat 21 procent van de mensen minder irritaties ervaren met hun partner op het moment dat de tuin netjes is. Mannen en vrouwen denken hier echter niet helemaal hetzelfde over. Bijna 60 procent van de vrouwen is het hier namelijk niet mee eens, tegen een kleine 50 procent van de mannen. Daarnaast is er ook een verschil in leeftijd. Zo vinden vooral mensen tussen de 18 en 40 jaar dat er minder irritaties zijn wanneer de tuin is opgeruimd.

De resultaten van ditzelfde onderzoek laten ook zien dat slechts 17 procent van de mensen wel eens irritaties hebben met hun partner over het onderhouden van de tuin. De overgrote meerderheid, namelijk 64 procent, geeft aan dat zij geen irritaties ervaren over het onderhouden van de tuin. Voor 66-plussers ligt dit percentage zelfs nog hoger, namelijk 76 procent.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

TuinVAK nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.