Out of onze box

#interieurbouw 27-02-2023
Out of onze box

Met de door Horjus Paneel & Meubel ontworpen Springbox kunnen thuiswerkende werknemers een complete workout uitvoeren! Interieurbouwers kunnen de werktekening bestellen!
Out of onze box
Zo kunnen werkgevers er voor zorgen dat personeel dat thuis werkt en het huis nagenoeg niet meer uitkomen na deze periode toch gezond en fit weer op het werk verschijnen! Hoe? Daag ze uit voor een thuis workout met de Horjus Springbox! Crossfit, bootcamp, opdrukken, step ups, burpee step overs, squats, allemaal mogelijk! Lekker fit weer beginnen door je training aan te passen aan zijn/haar niveau. (Door videobellen, vloggen of foto’s te delen krijg je overigens de mooiste bedrijfscompetities!). De box is van stevig 18 mm berken multiplex vervaardigd en is er in drie varianten: Small 30/40/50 cm, Medium 40/50/60 cm en Large 50/60/70 cm. Na het sportuurtje te gebruiken als handige bijzettafel!
Horjus Paneel & Meubel, toeleverancier van onder meer projectinrichters, (kantoor)meubelfabrikanten, interieur- en standbouwers onder het motto ‘vorm komt tot leven’, bedacht de Springbox. Horjus verkoopt zelf de springboxen online, maar verstrekt collega’s uit de interieurbouwindustrie van harte gratis de werktekeningen!
Stuur een mail met vermelding van bedrijfsnaam, contactpersoon en telefoonnummer naar info@horjusdronrijp.nl