Programma 'Dag van de ZZP’er' bekend

Programma 'Dag van de ZZP’er' bekend

Op zaterdag 13 april 2024 wordt in Hart van Holland in Nijkerk de elfde editie van de Dag van de ZZP’er gehouden.

Programma 'Dag van de ZZP’er' bekend

De ‘Dag van de ZZP’er’ is het event van het jaar waarop het ondernemerschap wordt gevierd en ondernemers met elkaar in contact komen middels keynotes, ZZP-talks, een informatieplein en een afsluitende borrel. Inmiddels is het volledige programma bekend en is de ticketverkoop gestart.

Dag van de ZZP'er 2023
Dag van de ZZP'er 2023

Er worden 9 keynotes en ZZP-talks gehouden met onderwerpen als ‘hoe regel je financiële zekerheid’, ‘hoe kan je ChatGPT inzetten’, ‘hoe zet je LinkedIn in’ en meer.

Dag van de ZZP'er 2023
Dag van de ZZP'er 2023

Peter Heerschop is de dagvoorzitter en met sprekers als Mark Tuitert (Olympisch Kampioen en ondernemer) en Martin van Kranenburg (winnaar Freelancer of the Year 2023) valt er voor de ondernemer veel kennis te halen.

Gratis tickets voor ‘Dag van de ZZP’er’

Op het informatieplein kunnen ondernemers met elkaar en met de vele partners in gesprek. Onder andere de Belastingdienst, Qredits en ZZP Nederland zullen met hun stand op het informatieplein aanwezig zijn.

De hoofdsponsors Moneybird, a.s.r. Nederland, Hiscox en KPN hebben tickets beschikbaar gesteld, zodat iedere ondernemer de ‘Dag van de ZZP’er’ gratis bij kan wonen.

dvdzzp.nl