Regionaal aanwezig

HKV maakt bekend dat zij met terugwerkende kracht per 1 januari 2022 Jabo Bedrijfskleding heeft overgenomen . De bedrijfskledingspecialist met een vestiging in Ochten breidt nu uit met een vestiging in Tilburg. Met deze overname vervult HKV de klantbehoefte van regionale aanwezigheid in Tilburg en omstreken.

Dirk Jan van Beem, algemeen directeur van HKV: ‘Ondanks dat onze accountmanagers

Dirk Jan van Beem, algemeen directeur van HKV: ‘Ondanks dat onze accountmanagers regelmatig langsgaan bij onze relaties, merken we dat er sterk de behoefte is aan regionale aanwezigheid. Gewoon een showroom waar je terecht kan voor persoonlijk contact en bedrijfskleding. Toen Jabo Bedrijfskleding op mijn pad kwam, voelde dit gelijk goed. Niet alleen de locatie, maar ook de mensen. Met oud-eigenaar Rob heb ik inmiddels al 23 jaar een goede relatie. De manier waarop zij werken, hoe zij hun klanten ontzorgen, dat past bij HKV. Onze mensen maken HKV en hoe mooi dat wij de oud-eigenaren en hun medewerkers mogen verwelkomen in ons team.’

‘Het was geen makkelijke keuze om te stoppen met ons familiebedrijf. Maar door HKV verandert alleen onze bedrijfsnaam. De bedrijfscultuur en de werkwijze blijft precies hetzelfde,’ vertelt Rob Boor. Hij was samen met Sophie Sijogo eigenaar van Jabo Bedrijfskleding.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.