Slimme armaturen voor binnen en buiten

LEDVANCE breidt haar assortiment slimme armaturen uit met tal van nieuwe modellen in de categorieën wand- en plafondarmaturen, buitenarmaturen, beveiligingscamera's en flexstrips. Deze kunnen worden bediend met een afstandsbediening, via de LEDVANCE-app of met de stem. 
Slimme armaturen voor binnen en buiten | TuinVAK
Het wand- en plafondgamma omvat zowel moderne en decoratieve ronde lampen als tijdloos elegante paneelverlichting. Het outdoor-assortiment wordt aangevuld met nieuwe producten voor decoratieve- en sfeerverlichting en voor veiligheidstoepassingen. De Neon Flex TGBW LED strips zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik en scoren punten met RGB en Tunable White, evenals zachte en naadloze verlichting.
Alle nieuwe smart armaturen kunnen snel en eenvoudig worden geïnstalleerd via het WiFi protocol in een WLAN. Alle modellen kunnen Tunable White aan, sommige daarnaast ook RGB-functies. Via een app of een spraakgestuurde luidspreker kunnen gebruikers het armatuur en de timing sturen of met Tunable White van warm naar koud licht schakelen en zo het lichtscenario comfortabel variëren.