Snelsluiting, waterproof of extra verstevigde overneus

Redbrick maakt de keuze voor de juiste werkschoen simpel. In de nieuwe Pulse collectie vind je altijd een S3 schoen die past bij jouw specifieke werkomstandigheden.

Snelsluiting, waterproof, een extra verstevigde overneus, ESD, laag of hoog: Pulse heeft
Snelsluiting, waterproof of extra verstevigde overneus | TuinVAK
Snelsluiting, waterproof of extra verstevigde overneus | TuinVAK

Snelsluiting, waterproof, een extra verstevigde overneus, ESD, laag of hoog: Pulse heeft het allemaal in huis.

De Pulse-varianten zijn verkrijgbaar in een high en low uitvoering. De Pulse Overnose heeft een extra verstevigde overneus die de neus van je schoen beschermt tegen schuren als je veel op je knieƫn werkt. De Pulse Speed Lace is voorzien van een snelsluiting en Pulse Waterproof spreekt voor zich.

Het bovendeel van microfiber mesh en 3D mesh zit soepel om je voeten en maakt de schoen ademend. Door de specifieke combinatie van materialen is de schoen lekker flexibel en comfortabel.

De Pulse collectie heeft een hak waarmee je stabieler op ladders staat. De tussenzool is van EVA, een licht en flexibel materiaal waardoor de schoen extra lekker zit. Nog een voordeel: de veiligheidsschoenen zijn ten minste 60 minuten lang waterafstotend en voorzien van ESD. Uitzondering is de Pulse Waterproof, die is geheel waterdicht dankzij een waterproof membraan. Dit model is overigens alleen in een halfhoge versie verkrijgbaar.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.