Sterke S3-veiligheidslaars van volnerfleer

Sterke S3-veiligheidslaars van volnerfleer

De nieuwe Summ Boot van Bata Industrials is een sterke S3-veiligheidslaars, gemaakt van volnerfleer. Esthetisch design, comfort en veiligheid zijn hier volgens de fabrikant verenigd in één werklaars. Hij heeft een goede pasvorm en dankzij de stevige lussen en makkelijke instap trek je hem snel aan.

Sterke S3-veiligheidslaars van volnerfleer

De SUMM Boots zijn verkrijgbaar in een zomer- en een wintervariant. De Premium Fit-inlegzool biedt goede schokabsorptie en stabiliteit. Dankzij de CI-gecertificeerde buitenzool voor koude-isolatie is de laars geschikt voor koude omstandigheden. Met de wintervariant blijven de voeten altijd aangenaam warm en daarnaast ook fris en fit dankzij de ademende wintervoering, aldus Bata Industrials.

Sterke S3-veiligheidslaars van volnerfleer

Speciale veiligheidslaars voor veeleisende sectoren

Bata Industrials heeft de veiligheidslaars speciaal ontwikkeld voor veeleisende sectoren als agrarische sector, bouw, transport & logistiek en zware industrie. Ze zijn extra veilig door de antipenetratie-zool van FlexGuard-kunststof, waardoor scherpe voorwerpen niet van onderaf kunnen doordringen. De tenen zijn beschermd dankzij de lichtgewicht aluminium veiligheidsneus.

De SUMM boots zijn een aanvulling op het SUMM assortiment veiligheidsschoenen en maakt gebruik van dezelfde zool. Deze PU/TPU-zool (SRC) met speciaal ontworpen profieloppervlak zorgt voor een superieure slipweerstand. Zorgvuldig gekozen materialen als leer, technisch nylon en microfiber zorgen ervoor dat de laarzen de meest extreme omstandigheden aankunnen. Alle SUMM+ modellen zijn ESD en EN ISO 20345:2011 gecertificeerd.

De SUMM Boot collectie van Bata Industrials bestaat uit vier modellen. Verkrijgbaar in Europa via distributeurs en in Nederland ook via shop.bataindustrials.nl