Stil en sterk

De Pellenc bladblazer Airion Backpack is een krachtige elektrische rugbladblazer met een blaaskracht van 27 N en een luchtdebiet van 1.455 m3/h.

De bladblazer heeft een optimaal luchstroomrendement voor langere gebruiksduur en is

De bladblazer heeft een optimaal luchstroomrendement voor langere gebruiksduur en is te gebruiken met 4 verschillende snelheden plus een boost.

De zeer stille bladblazer geeft veel minder lawaai dan een thermische rugbladblazer bij dezelfde prestaties. Ideaal dus voor schoonmaakrondes met minder hinder voor de bewoners.

Dankzij de IP54-classificatie kan men in alle weeromstandigheden met de Airion Backpack rugbladblazer werken. De bladblazer heeft een beter gepositioneerd zwaartepunt, zodat de gebruiker niet de indruk heeft naar achteren te worden getrokken. De rugstructuur beperkt de druk op de schouders. Dankzij de draaikoppeling heeft de gebruiker het gevoel vrijer te kunnen bewegen zonder inspanning.

Voorzien van een intelligente handgreep en een vernieuwend ontwerp, biedt de Airion Backpack aanzienlijke ergonomische voordelen. Deze nieuwe bladblazer is stof- en waterdicht, stil en vrij van stank en zal de beste bondgenoot worden voor intensieve werkzaamheden in alle weersomstandigheden.

Bekijk hier de video