Succesvolle Groene Sector Vakbeurs

De Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg is succesvol verlopen, zo meldt beursorganisator Easyfairs. In totaal presenteerden meer dan 270 exposanten zich aan 11.103 groenprofessionals.

Tijdens de beurs waren ook meerdere wedstrijden, zoals de Innovatie Awards, Nationale

Tijdens de beurs waren ook meerdere wedstrijden, zoals de Innovatie Awards, Nationale Wedstrijd Tuinaanleg en de Duurzaamste hovenier van Nederland. Alle winnaars werden op de beurs in het zonnetje gezet.

De beursorganisatie reikt twee Innovatie Awards uit. In de categorie Groene Inrichting ging de prijs naar Essie BV met haar innovatie Echo2Shield en in de categorie Tuin & Park Techniek won Wim van Breda met de MowHawk. Verder vond de uitreiking plaats van de Duurzaamste hovenier van Nederland. Ook deze prijs was onderverdeeld in twee categorieƫn. Stip Hoveniers won in de categorie Particuliere tuinen en W. Ketelaars in de categorie Openbaar Groen.

Daarnaast werd de finale van de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg 2022 gewonnen door het team van Yuverta Houten. Dat betekent dat Nathan den Besten en Jorn Houdijk zich Nederlands Kampioen Tuinaanleg 2022 mogen noemen. Het team van Aeres Velp werd tweede, Yuverta Nijmegen derde en Zone.college Doetinchem vierde.