Technische tegelcollectie in drie maten

Technische tegelcollectie in drie maten

Terrazzotech is de nieuwe technische tegelcollectie van Casalgrande Padana waarin het materiaal de absolute ster is.

Technische tegelcollectie in drie maten

Deze nieuwe collectie is verkrijgbaar in zes kleuren, drie afwerkingen (naturel, gepolijst en antislip bushhammered) en drie maten (30x60, 60x60 en 60x120 cm). Ze zijn 9,4 mm dik, maar het formaat van 60x60 cm met een naturel afwerking is 14 mm dik. Het patroon is als een moderne en dynamische legpuzzel gevormd door chips in verschillende vormen en maten toegevoegd aan het porseleinen steengoedmengsel. 

Technische tegelcollectie in drie maten

Terrazzotech met vernevelde en gemicroniseerde poeders is ongelooflijk slijtvast. Daarom zijn ze perfect voor de vloeren en muren van openbare en commerciële ruimtes die worden blootgesteld aan stress en slijtage.

Technische tegelcollectie in drie maten

Corrosiebestendige tegels

Ze worden ook aanbevolen voor industriële omgevingen die chemische en corrosiebestendigheid vereisen (zoals chemische laboratoria) en farmaceutische en voedselbereidingsinstellingen, die moeten voldoen aan strenge hygiënenormen.

Terrazzotech is een collectie full-body tegels, wat betekent dat de kleur door de hele tegel loopt, wat zorgt voor een consistent oppervlak en lichaamsstructuur. Dus als u bijvoorbeeld de bovenste laag verwijdert, ontdekt u een identieke laag eronder zonder de esthetiek en functionaliteit van de tegels aan te tasten.

Bovendien zijn terrazzotech porseleinen tegels niet bang voor vocht, vorst, vuur of abnormale temperatuurschommelingen.