Terrasoverkapping én berging in één

Terrasoverkapping én berging in één

Dankzij een prefab systeem voor vaste wanden met een ingewerkte deur, combineer je een Renson Algarve terrasoverkapping voortaan vlot met een berging.

Terrasoverkapping én berging in één

De wanden van die berging werk je naar keuze af met verticale aluminium Linarte-profielen of met houten latten. Het resultaat is een harmonieuze én tegelijk functionele buitenruimte die dienst doet als terrasoverkapping met opbergruimte, carport met tuinberging of poolhouse met bergplaats voor alle bijbehorende accessoires.

Terrasoverkapping én berging in één

Naast de basisstructuur van de prefab wanden krijg je voor de afwerking met dit gevelbekledingssysteem van Renson meteen ook de horizontale dragers, bevestigingsclips en profielen op maat meegeleverd. Je hoeft ter plaatse enkel nog alles vast te schroeven en te klikken voor een perfecte afwerking.

Terrasoverkapping én berging in één

Houten wanden voor terrasoverkapping

Valt de keuze op hout, dan worden de basisstructuur voor de bergingwanden, het steunprofiel en de druipneus in de Renson-ateliers op maat gemaakt. Het hout bestel je als installateur wel nog zelf. De prefab wand is combineerbaar met elke houtsoort en profielvorm. Voor optimaal gebruiksgemak kies je houten gevelbekleding met het QuickClip-systeem van Carpentier. Die is perfect compatibel met de prefab wandstructuur en herleidt de montagetijd tot een minimum.

Benieuwd naar de nieuwe prefab wanden onder de Renson Algarve? Ontdek ze in NOA Outdoor Living.