Van buiten naar binnen

20-12-2022
Mesh
Mesh

Platek zet zijn technische kennis in om innovatieve manieren te implementeren om licht, ontwikkeld voor buitenomgevingen, ook in huishoudelijke interieurs te brengen.

Mesh
Mesh

Als gevolg hiervan vinden decoratieve buitenverlichtingsarmaturen binnenshuis een nieuw leven waar de vorm en kwaliteit van het licht beide even belangrijk zijn.

Dot
Dot

Mesh bijvoorbeeld is ontworpen door Marco Acerbis om een gezellige sfeer en speciale effecten te creëren door licht door kleine gaatjes op het oppervlak van de lampenkap te verspreiden, waardoor een gevoel van stofachtige lichtheid wordt opgeroepen. Een complete familie om continuïteit tussen ruimtes te creëren - ook verkrijgbaar in de handige draagbare versie.

De Dot-collectie van Jan van Lierde speelt in op zijn vermogen om op te gaan in de omgeving dankzij de compacte staaf en kop van gepolijst staal die alles eromheen weerspiegelt. De collectie is perfect voor het markeren van een specifiek object of het verlichten van een leeshoek zonder visuele ruimte in te nemen.

Flamingo, van de ontwerper Sara Moroni, is een slanke lamp, die ondanks zijn compacte formaat dankzij zijn verstelbare armen een brede, uniforme lichtstraal projecteert. Flamingo is een familie van producten van minimaal design in het embleem van de maximale flexibiliteit.