Voederhuisjes met groot voerdepot

15-11-2022
Voederhuisjes met groot voerdepot

Geen tijd om voer te vullen? Deze voederstations voor vogels worden gekenmerkt door een groot voerdepot. Voer is voor een langere periode beschikbaar. 

Voederhuisjes met groot voerdepot

Het bijzondere aan deze voederstations: Vogels worden hier kleine kunstenaars. Als je lagen van verschillende soorten voedsel vult, zoals heldere (geschilde) en zwarte zonnebloempitten tussen de acrylpanelen van dit vogelhuis, zijn interessante grafische structuren het resultaat. Zodra de vogels de zaden pikken, glijdt het voedsel naar beneden. De horizontale lagen zijn door elkaar gehusseld. Elke dag worden er nieuwe aantrekkelijke plaatjes gemaakt.

Voederhuisjes met groot voerdepot

Naast een platter vogelhuisje zijn er twee grotere versies met vierkante ramen beschikbaar. Het vulvolume varieert van 3 of 4 tot 6 nesten, waardoor een voldoende aanvoer voor een langere periode wordt gegarandeerd. Een natuurlijke leisteenplaat dient als het dak, dat gemakkelijk kan worden verwijderd om te vullen.

Voederhuisjes met groot voerdepot

Ook de grote voerstations VHT-13 bieden veel ruimte voor voer. Of het nu in een boom hangt, wordt opgezet met een roestvrijstalen staaf (kan als optie worden besteld), of het nu in roestvrij staal is of gemaakt van het zeer populaire cortenstaal, deze voederplaatsen passen perfect in elke tuin.