Voor het vierde jaar Best Managed

Vandersanden valt voor het vierde jaar op rij in de prijzen op Deloitte Best Managed Companies. De jury loofde onder meer het innovatieve karakter van Vandersanden en het sterke engagement van het familiebedrijf op vlak van collectief welzijn en duurzaamheid.
Voor het vierde jaar Best Managed | TuinVAK
Al sinds 2018 ontvangt Vandersanden ononderbroken het Best Managed Company-label van Deloitte. Daarom mocht het familiebedrijf voor het eerst het gouden label in ontvangst nemen tijdens de Best Managed Companies-awards van 2021.
De jury van Best Managed Companies was onder meer lovend over het uitgesproken duurzaamheidsengagement van Vandersanden, dat tot uiting komt in de ambities van Vandersanden op vlak van collectief welzijn en de recente publicatie van het eerste duurzaamheidsrapport van het familiebedrijf. Ook de veerkrachtige manier waarop Vandersanden omgaat met de coronacrisis en in 2020 zelfs een omzetstijging wist te boeken, was voor de jury een krachtpunt. Tot slot loofde de jury het innovatieve karakter van Vandersanden, met onder meer de recente uitrol van de RoboBrick, een volautomatische steenstrippenrobot.
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.