Voor ieder formaat plantgat

Het nieuwe TRG schuifpaneel dat GreenMax introduceert is toepasbaar voor ieder formaat plantgat. Het voordeel van dit paneel is dat er meteen een mooie 90° graden hoek gecreëerd kan worden.

Een ideaal hulpmiddel voor bomen in de stad, ter voorkoming van wortelopdruk. De
Voor ieder formaat plantgat | TuinVAK

Een ideaal hulpmiddel voor bomen in de stad, ter voorkoming van wortelopdruk. De wortels van de boom worden (net) iets dieper de grond ingestuurd waardoor wortelopdruk sterk wordt gereduceerd.

De panelen zijn 2 mm dik, hebben uiteraard geleidingsribben en wortelankers maar daarnaast ook een dubbele bovenrand. Deze dubbele bovenrand is ter voorkoming van wortel overgroei.

Door de stevige dubbele rand is een visueel strakke en nette installatie mogelijk. Deze rand zorgt bij betreding van de schermen ervoor dat de rand niet beschadigt, breekt of snijdt. De panelen worden door deze sterke dubbele bovenrand erg stug en ook minder flexibel. Dit komt uiteraard ten goede van het einddoel op de langere termijn. Wel is het nadeel van deze niet flexibele schermen dat de panelen lastiger in een 90° graden hoek te zetten zijn.

Dit paneel is in 2 uitvoeringen beschikbaar: Type TRG45 schuifpaneel en TRG 60 schuifpaneel.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.