Voor ieder formaat tuin een zwembad

Je hoeft geen grote tuin te hebben om van een zwembad te kunnen genieten. De zwembaden van Ubbink® zijn gemaakt voor alle formaten tuinen. Het hout is FSC gecertificeerd.

De UrbanPool® is 2,50 bij 4,50 meter groot en 1,40 meter diep en komt met een
Voor ieder formaat tuin een zwembad | TuinVAK
Voor ieder formaat tuin een zwembad | TuinVAK

De UrbanPool® is 2,50 bij 4,50 meter groot en 1,40 meter diep en komt met een tegenstroominstallatie voor sportfanaten, een warmtepomp, zandfilter en een elektriciteitskast voor de programmering van de waterfiltering. Het zwembad kan geheel bovengronds geplaatst worden of (gedeeltelijk) ingegraven worden.

De Azura 410 is door de geringe diepte van 120 cm en de verwijderbare houten trap aan de buitenzijde geliefd bij gezinnen met (kleinere) kinderen. Het zeshoekige zwembad is 4,10 meter groot en beschikt over een antibacteriële viltbodem. De Azura 410 wordt compleet geleverd met zandfilterpomp, een RVS binnentrap, een houten buitentrap en noppenzeil.

De Linea 350 x 1550 is 15,5 meter lang en slechts 3,50 meter breed en daardoor ook ideaal voor zwemmers die serieus meters willen maken. Het bad is 1,55 meter diep en heeft een antibacteriële bodem. De Linea moet gedeeltelijk of in zijn geheel worden ingegraven. Naast een RVS trap in het zwembad wordt ook dit bad geleverd met een zandfilterpomp, PVC afvoerpijpen en geanodiseerde hoek- en recht profielen.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.