Voor lage temperatuur en hoge luchtvochtigheid

De vernieuwde Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak heeft betere droging en verwerkingseigenschappen, ook bij lage temperaturen en hoge luchtvochtigheid. Zo kunnen schilders ook het hele najaar vertrouwen op een constante kwaliteit met de bekende bolle glans en een buitenduurzaamheid tot 12 jaar. 
Voor lage temperatuur en hoge luchtvochtigheid | TuinVAK
De verfwetenschappers van Wijzonol zijn erin geslaagd de snelle aanvangsdroging te combineren met een zeer goede reologie, dus altijd soepel in de kwast. Na een extreme bolle aanvangsglans en snelle droging blijven de glans en kleur jarenlang op het beste niveau, ook bij donkere kleuren. De snelle aanvangsdroging en de daaropvolgende drogingsfases zorgen voor het beste resultaat waarbij vuilaanhechting nauwelijks kans krijgt en de elasticiteit behouden blijft. In de maanden oktober en november rijdt Wijzonol door Nederland met koelvrachtwagen, ingericht als testlab. Binnen is het 5 graden met een hoge luchtvochtigheid.
Wijzonol ondersteunt de introductie van de vernieuwde Wijzonol LBH SDT Hoogglanslak met de landelijke campagne ‘Altijd de beste voor buiten’

Bekijk hier de video

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

TuinVAK nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.