Spring naar hoofdcontent
Balkdragers.com
Balkdragers.com

Balkdragers.com

Balkdragers.com dé webshop voor hoogwaardige houtverbinders én bijbehorend bevestigingsmateriaal voor alle tuin-, houtbouw- en houtskeletbouw projecten.

De webshop is onderdeel van de afdeling bevestigingstechniek van Contimeta.
Alle materialen zijn afkomstig van onze hoogwaardige leverancier Simpson Strong-Tie.

Voor elk tuinproject biedt Balkdragers.com de juiste oplossing. Ontdek de uitgebreide collectie tuinproducten waar kwaliteit en duurzaamheid samenkomen.

Het assortiment bestaat uit de volgende essentiële tuinproducten:

·        Hoekijzers
·        Kolomvoeten
·        Pergolavoeten
·        Paalkappen
·        Bevestigingsmaterialen

Bijbehorende bevestigingsmaterialen om al onze houtverbinders vast te kunnen zetten, zijn o.a. houtdraadbouten, bouten voor kapconstructies, houtschroeven, ringnagels, ringen en moeren, slagankers (of slagpluggen) en alles voor chemisch anker.

Design Serie - zwarte balkdragers

Om uw tuinproject een eigentijdse en moderne uitstraling te geven, levert balkdragers.com de houtverbinders en bevestigingsmaterialen nu ook met een elegante zwarte coating. Ook wel de Design Serie genoemd.

ZPRO-coating versus RVS

Simpson Strong-Tie heeft zelf een coating ontwikkeld welke zeer innovatief is en een goedkoper alternatief is voor roestvrijstaal. De ZPRO coating biedt een oplossing voor sterke en duurzamere houten buitenconstructies zoals carports, terrasconstructies, pergola's, overkappingen en meer.

Balkdragers.com levert ook houtverbinders en bevestigingsmaterialen voor houtbouw en houtskeletbouw. Denk hierbij aan o.a. CLT (kruislaaghout) verbindingen, i-liggers, ankers, hoekijzers, balkdragers, kolomvoeten. Bekijk ons ruime aanbod op de website.

Meer informatie?
Bekijk onze website www.balkdragers.com voor het gehele assortiment houtverbinders.