Spring naar hoofdcontent
Eurogate International

Eurogate International

De grondboor en palenrammer specialist

Palen rammen tot op de centimeter nauwkeurig, horizontaal of verticaal boren met behulp van een grondboor? In de groensector draait men daar normaliter haar hand niet voor om. Maar het kan nóg sneller, beter en betrouwbaarder.  

Palenrammer- en grondborenspecialist EuroGate International uit Dedemsvaart levert verschillende producten op dit gebied. Het assortiment met o.a. merken als Rhino Tool, General Equipment, Maruzen, Digga, Postmaster en het eigen huismerk EGI equipment biedt een ruime keuze, waarbij de meeste materialen direct uit voorraad leverbaar zijn.

Grondboren

Van een simpele en kleine bollenboor met een diameter van 3cm tot een hydraulisch aangedreven boorkop voor op een 50 tons grondverzetmachine die tot wel 100cm in diameter boort. En alles wat ertussen zit. Welke manier van aandrijven ook de voorkeur ook heeft, EuroGate heeft het in het assortiment. Via aftak-as, benzine of hydraulisch aangedreven; het is allemaal mogelijk. Uiteraard verkopen wij ook de verschillende losse boren in uiteenlopende diameters voor verschillende bodemtypen.

Palenrammers

Grootste assortiment palenrammers uit voorraad leverbaar? Jazeker! Van handhei of sleg tot hydraulische, pneumatische en benzine palenrammers! Voor de nog grotere projecten is wellicht een palenrammer voor op een grondverzetmachine de juiste keuze. Denk daarbij aan de Solar Pro van Rhino Tool, deze wordt veel ingezet bij het bouwen van solarparken. En zelfs die leveren we bij Eurogate International uit voorraad. Een palenrammer is natuurlijk niets zonder de bijbehorende slagstukken. De meest courante adapters (om de paal) en slagstukken (op de paal) liggen in Dedemsvaart bij ons op de plank.

Heb je eens een klus met een bijzondere maatvoering palen? Ook daar heeft EuroGate een oplossing voor in de vorm van custom-made slagstukken of adapters.

Kijk voor het complete aanbod op www.eurogate-international.com of kom langs in onze showroom in Dedemsvaart (OV).