1,1 miljoen realistische klinkertexturen

Vandersanden heeft zijn textuurgenerator uitgebreid met klinkertexturen voor tuin- en landschapsprojecten. De textuurgenerator stelt professionals en consumenten in staat hun ontwerpen op een gedetailleerde en levensechte manier weer te geven en deze vervolgens te integreren in het CAD-programma Vectorworks.

1,1 miljoen realistische klinkertexturen | TuinVAK
1,1 miljoen realistische klinkertexturen | TuinVAK
1,1 miljoen realistische klinkertexturen | TuinVAK

De integratie met andere gangbare softwarepakketten is volop in ontwikkeling. 

In vervolg op de eerdere lancering van de textuurgenerator voor gevelstenen en steenstrips, een online tool om gevels te ontwerpen, breidt Vandersanden deze nu uit met zijn assortiment straatbakstenen voor tuin- en landschapsprojecten.

Door deze uitbreiding visualiseert de textuurgenerator nu ook gebakken bestrating voor tuinen en openbare ruimtes op een levensechte manier, én kan de gebruiker zijn eigen textuur ontwerpen en downloaden. 

Gebruikers kunnen in de online tool onder meer experimenteren met formaten en legverbanden van bestrating. Daarnaast kunnen ze zelf kleuren mixen en zo een eigen unieke kleurenmix creëren. Deze optie is vooral van belang voor architecten.

De klinkertexturen visualiseren de openbare ruimte of tuin op een levensechte manier waardoor ze zowel professionals als consumenten helpen met het maken van esthetische keuzes. Alle 1,1 miljoen mogelijke combinaties die Vandersanden biedt, zijn beschikbaar in de textuurgenerator. 

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

TuinVAK nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.