100 jaar VHG

VHG viert dit jaar haar 100-jarig bestaan. VHG-directeur Egbert Roozen feliciteerde de meer dan 300 groenprofessionals die naar traditionele nieuwjaarslunch tijdens de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg waren gekomen met het jubileum van hun branchevereniging en stelde vast dat de doelstellingen van weleer nog altijd actueel zijn: samen professionaliteit uitdragen, samen werken aan een goede arbeidsvoorwaarden en goed groen onderwijs.
100 jaar VHG | TuinVAK
“Kijk waar we vandaag staan. Onze sector doet er toe, met alle groene oplossingen die we bieden voor maatschappelijke problemen. Wees trots op wat je doet en laat het zien!”, aldus zijn boodschap.Roozen kondigde voor dit feestjaar een speciale actie aan voor de leden in het kader van de Nationale Zaaidag, een nieuwe handleiding over groen in de openbare ruimte én een feestelijk gala met de uitreikingen van de Jaar-competities.
Foto: Henrik Bos (rechts), de voorzitter van de Europese koepelorganisatie ELCA, feliciteert VHG-voorzitter Rien van der Spek met het jubileum
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.