40 Partners Green Deal Groene Daken

#Tuinvak 02-04-2019
40 Partners Green Deal Groene Daken

Op 28 maart, tijdens de partnerbijeenkomst ‘Oogsten en zaaien’, ondertekenden twee nieuwe partners de ambities van de Green Deal Groene Daken. Zoontjens en de Natuur en Milieufederaties verbinden zich aan de landelijke samenwerking die zich sterk maakt voor waardevol gebruik van het daklandschap in Nederland.
40 Partners Green Deal Groene Daken
Met de twee nieuwe partners komt het aantal organisaties dat zich samen inzet voor betere en meer groene daken op 40. Zoontjens verzorgt dakinrichting op alle soorten vlakke daken. Daken spelen een steeds grotere rol bij de verduurzaming van gebouwen en de leefomgeving. De Natuur en Milieufederaties hebben ruim veertig jaar ervaring en kennis van natuur, milieu en duurzaamheid. De Natuur en Milieufederaties werken aan een gezond (leef)milieu, een gevarieerd landschap en veelsoortig natuur.
Foto van links: Kasper Spaan (adviseur en programmamanager Waternet en secretaris GDGD), Jaap Dooper (Zoontjens), Barbara Wolfs (Zoontjens), directeur Paul Heerkens (Zoontjens), Jeannine van Bree (Natuur en Milieufederatie Utrecht), Egbert Roozen (directeur VHG en voorzitter GDGD). Fotograaf: Merlijn Michon Fotografie