Accu-combi-systeem en nieuwe heggenscharen

20-03-2023
Accu-combi-systeem en nieuwe heggenscharen

Metabo brengt een accu-combi-systeem voor de tuin en drie nieuwe heggenscharen op de markt. „Ons programma dekt vele toepassingen in tuin en landschap. Aan deze eisen kunnen wij met deze nieuwe machines nog beter voldoen“, vertelt Ines Unterkircher, productmanager bij Metabo. 

Accu-combi-systeem en nieuwe heggenscharen

Accu-combi-systeem en nieuwe heggenscharen

Het all-in-one combisysteem voor de tuin is geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Tot het systeem behoren een op 2x18 Volt werkende accu-aandrijving MA 36-18 LTX BL Q en drie opzetstukken – een bosmaaier, een stokkettingzaag en een heggenschaar. Deze kunnen snel en zonder gereedschap met de aandrijving worden verbonden.

Drie nieuwe heggenscharen

Wie grote heggen of struiken en bosjes moet onderhouden, kan kiezen uit de nieuwe krachtige accu-heggenscharen HS 18 LTX BL 55, HS 18 LTX BL 65 en HS 18 LTX BL 75 van Metabo. Afhankelijk van de toepassing beschikken ze over een meslengte van 55, 65 en 75 cm. De 3 modellen zijn door de borstelloze motor met een hoog slagtoerental bijzonder krachtig en knippen dankzij het Dual-knipsysteem bijzonder nauwkeurig.

De draaibare handgreep met vijf standen zorgt voor bijzonder comfortabel en veilig werken. Bovendien zijn de heggenscharen voorzien van een extra veiligheidsschakelaar en snelstop van het mes.