Addenda start Hebe seizoen met Hebe on Tour

Producten 03-07
Addenda start Hebe seizoen met Hebe on Tour

Voor het tweede jaar op rij organiseert Addenda de ‘Hebe on Tour’. Met een bus vol Hebe-planten bezoekt het marketing- en verkoopteam belangrijke sierteeltregio's zoals het Westland, Aalsmeer, Rijnsburg en Boskoop. Tijdens deze tour informeren en inspireren zij handelspartners over het uitgebreide assortiment Hebe Addenda, innovatieve Hebe-concepten, noviteiten en exclusieve specials.

Addenda start Hebe seizoen met Hebe on Tour

In de weken 28 en 29 rijdt de opvallende Addenda-bus door het land om handelspartners de gelegenheid te bieden persoonlijk kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen binnen het Hebe Addenda-assortiment. Deze tour biedt een uitgelezen kans om direct in contact te komen met het Addenda Team en te horen over de nieuwste trends en mogelijkheden binnen het assortiment.

Addenda start Hebe seizoen met Hebe on Tour

Hebe Petitable

Met trots presenteert Addenda tijdens de Hebe on Tour een nieuw concept: Hebe Petitable. Deze verfijnde toevoeging aan het assortiment combineert de prachtige en compacte Hebe Petita in een 23 cm schaal, speciaal ontworpen voor gebruik op tafels. Hebe Petitable: de naam zegt het al, een compacte, stijlvolle plantenschaal die ideaal is voor op de tuin- of bijzettafel. Hebe Petitable biedt een elegante oplossing voor wie op zoek is naar een kant en klaar tafel spektakel.

Hebe is een groenblijvende plant die tot ver in het najaar schitterend bloeit. Vlinders en bijen zijn gek op de Hebe, vanwege haar nectarrijke bloempluimen. De Hebe Addenda is er in vier varianten: Donna, Petita, Vinoa en Classica.

Tourdata en locaties Addenda-team

‘Hebe on Tour’ zal plaats vinden in week 28 en 29. Op onderstaande data kan je het Addenda-team verwachten in de regio’s:

• Dinsdag 9 juli – Boskoop

• Woensdag 10 juli – Aalsmeer

• Donderdag 11 juli – Westland

• Dinsdag 16 juli – Westland

• Woensdag 17 juli – Aalsmeer

• Donderdag 18 juli – Rijnsburg