Alles emissievrij

Den Hartog Bouwmaterieel speelt in op trend naar elektrisch met de lancering van e-Hartog Bouwmaterieel als hét adres voor emissievrije machines voor de bouw, verhuurbranche, industrie of groensector.

Na de ingebruikname van een nieuwbouwpand in Montfoort – eind juli – levert het bedrijf

Na de ingebruikname van een nieuwbouwpand in Montfoort – eind juli – levert het bedrijf vrijdag 22 oktober 2021 zijn honderdste elektrische Giant kniklader af.

Gert en Els den Hartog besloten in 2020 om een ‘elektrische poot’ aan de succesvolle onderneming toe te voegen. e-Hartog Bouwmaterieel wordt geleid door hun 23-jarige dochter Rosanne, want een nieuwe generatie machines vraagt ook om een nieuwe visie en aanpak, zowel qua verkoop of service als wat betreft beleving en klantenbinding.

Rosanne den Hartog en bedrijfsleider Frank Siteur zijn zichtbaar trots op het resultaat. ‘Voor veel bedrijven is het nog een ver-van-mijn-bed-show, maar nu de eerste 100% elektrische machines naar volle tevredenheid draaien in de markt, merken we dat de interesse in bredere zin toeneemt’, vertelt Frank.

‘Dat komt mede omdat ze aanzienlijke voordelen bieden ten opzichte van een machine op fossiele brandstof: minder geluidshinder, geen uitstoot van CO2 of roetdeeltjes, lagere kosten voor onderhoud plus energie en gunningsvoordeel bij aanbestedingen’, somt Rosanne op.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.