Ander uiterlijk voor Grisport 903

Producten 04-04
Ander uiterlijk voor Grisport 903

Werkschoen 903 van Grisport heeft een strakkere vormgeving gekregen. Pasvorm, materiaalkeuze en kwaliteit bleven ongewijzigd.

Ander uiterlijk voor Grisport 903

Dankzij een uitstekende demping en stabiliteit blijven je voeten uitzonderlijk fit in deze schoen, ook op lange werkdagen. Hij is gemaakt van leer en heeft een Cambrelle® voering. Dit materiaal is ademend, vochtabsorberend en houdt je voeten extra lang droog en fris. En, niet onbelangrijk, het is geurvretend.

Ander uiterlijk voor Grisport 903

De schoenen zijn voorzien van een stalen neus die bescherming biedt tegen vallende objecten. Een stalen tussenzool biedt bescherming tegen penetratie van scherpe voorwerpen. De loopzool is hittebestendig, antistatisch, bestand tegen olie en biedt een optimale grip op allerlei soorten ondergrond. Verder is de schoen 60 minuten lang waterafstotend conform de S3 veiligheidsklasse.

Ander uiterlijk voor Grisport 903

Grisport 903 met kruipneus en Heel Support System

Op de voorkant van de 903 zit een slijtvaste kruipneus die de levensduur van de schoenen flink verlengt. Hij beschermt tegen lelijke slijtplekken, vooral als je vaak op je knieën werkt. Dankzij de nieuwe 3M reflectiestrips ben je extra goed zichtbaar voor je omgeving.

Het unieke Heel Support System van Grisport zorgt voor extra ondersteuning bij hiel en enkels. Dit systeem zorgt ervoor dat de veiligheidsschoen goed aangesloten om de voet blijft zitten, ook als je de veters wat losser zet.