Anorak met slimme kangoeroezak

De nieuwe Rain Defender Anorak van Carhartt is een ideaal regenjack voor hardwerkende vrouwen.  Dankzij de waterafstotende DWR-afwerking blijf je droog in elke bui. Je bergt hem ultraklein op in zijn eigen kangoeroezak. Zo neem je hem lekker makkelijk overal mee naar toe.

Anorak met slimme kangoeroezak | TuinVAK
Anorak met slimme kangoeroezak | TuinVAK
Anorak met slimme kangoeroezak | TuinVAK

De lichtgewicht anorak heeft een losse snit waardoor je hem gemakkelijk over sweatshirts en hoodies kunt dragen. De bodyvoering van polyester mesh zorgt voor en goed ademend vermogen en de polyester mouwvoering vergemakkelijkt het aan- en uittrekken. De drievoudig gestikte hoofdnaden zorgen voor extra stevigheid.

De voorzijde van de anorak is voorzien van een rits over de halve lengte, inclusief kinbescherming. Belangrijke spullen berg je op in de drop-in kangoeroezak met Velcro-sluiting. De vaste capuchon heeft een verstelbaar koord en de verstelbare manchetten worden gecombineerd met een verstelbare achterzoom voor volledige bedekking op jouw maat. Twee lage zakken aan de voorkant met sluiting maken de anorak helemaal af.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

TuinVAK nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.