Baneninhetgroen breidt uit met drie nieuwe vestigingen

Algemeen 23-01
Baneninhetgroen breidt uit met drie nieuwe vestigingen

Baneninhetgroen, bemiddelingsbureau in de groensector, kondigt de opening van drie nieuwe vestigingen in Nuenen, Twello én Nieuw-Vennep aan. De keuze voor deze nieuwe locaties benadrukt de voortdurende inzet van Baneninhetgroen om talentvolle groenliefhebbers te verbinden met diverse functies binnen de groenbranche. Met deze stap verstevigt Baneninhetgroen naar eigen zeggen zijn positie als specialist in de groensector.

Baneninhetgroen breidt uit met drie nieuwe vestigingen

Het hoofdkantoor van Baneninhetgroen blijft gevestigd in Alblasserdam, en naast de bestaande vestigingen in Waardenburg, Huizen, Reeuwijk en Renkum, verwelkomt de bemiddelaar nu drie nieuwe locaties. De nieuwe vestigingen zullen zich, net als de andere vestigingen, richten op het bemiddelen van gekwalificeerde vakmannen/vrouwen voor een breed scala aan groen gerelateerde functies, waaronder (maai)machinisten, hoveniers, groenvoorzieners, boomverzorgers en tevens diverse kaderfuncties. Deze uitbreiding stelt Baneninhetgroen in staat om nog beter in te spelen op de groeiende vraag naar personeel in de groensector.

Baneninhetgroen breidt uit met drie nieuwe vestigingen

Groeiende vraag

Directielid Friso van den Boogaard zegt: “Met de opening van onze nieuwe vestigingen in Nuenen, Nieuw-Vennep en Twello breiden we niet alleen onze geografische dekking uit, maar vergroten we ook onze capaciteit om nog beter te voldoen aan de groeiende vraag naar groentalent. Deze stap onderstreept onze toewijding om zowel werkgevers als werknemers in de groensector effectief te ondersteunen. We zijn enthousiast om onze dienstverlening uit te breiden naar deze regio's en samen te werken met lokale professionals en opdrachtgevers.”

Persoonlijke aanpak Baneninhetgroen

Baneninhetgroen staat bekend om de persoonlijke aanpak voor zowel klanten als kandidaten en kennis van de groensector. Door het openen van de nieuwe vestigingen vergroten zij hun bereik en kunnen de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Limburg, Overijssel en Gelderland nog beter bediend worden.