Betere service en beschikbaarheid fabrieksonderdelen

09-01-2023
©Kramp
©Kramp

Kramp levert vanaf heden de meest gebruikte fabrieksonderdelen van Husqvarna. Direct uit voorraad. De onderdelen zijn daarmee ook buiten het officiële Husqvarna-dealerkanaal binnen 24 uur leverbaar.

©Kramp
©Kramp

De samenwerking van Kramp en Husqvarna betreft een pilot in de Benelux. Het doel is om te onderzoeken of dit kanaal voor eindklanten en reparateurs de gewenste voordelen oplevert: snelle service en hoogwaardige A-kwaliteit. Beide bedrijven verwachten ook een positieve bijdrage voor het milieu. Doordat klanten van Kramp bestellingen van meerdere fabrikanten in een order kunnen combineren, wordt een efficiencyslag gemaakt, met minder transportbewegingen.

Etienne Blokker, aftersales manager van Husqvarna Benelux: ‘De markt is continu in beweging en dat geldt zeker voor onderdelen en distributie-modellen. Tegelijkertijd hechten wij als innovatieve fabrikant erg aan hoogwaardige kwaliteit voor onze eindgebruikers. Daarbij past een snelle, goede toegankelijkheid van onze originele fabrieksonderdelen.’

Jelle Brandsma, International Business Developer van Kramp: ‘We kregen steeds meer vraag van onze klanten naar originele Husqvarna onderdelen. Wij zijn daarom blij dat we nu een belangrijke selectie fabrieksonderdelen van Husqvarna aan ons 24-uursleveringsassortiment hebben kunnen toevoegen.’

De pilot omvat een selectie van honderden, meest gebruikte, originele fabrieksonderdelen. De volledige onderdelencatalogus blijft voor Husqvarna-dealers via Husqvarna leverbaar.