Beton bewerken zonder lastige kabels

28-10-2022
Beton bewerken zonder lastige kabels

Lievers Holland wordt de 35e partner van de accu-alliantie CAS en biedt op basis van het Cordless Alliance Systems in de toekomst op accu-machines voor de bewerking van beton en andere bouwmachines aan. 

Beton bewerken zonder lastige kabels

Als het gaat om het verdichten of het bestraten en verwerken van vers beton komt Lievers Holland om de hoek kijken: het Nederlandse bedrijf uit Mijdrecht ontwikkelt en produceert producten zoals betonvibrators, troffelmachines, egaliseermachines, trillatten of trilnaalden. De machines worden wereldwijd gebruikt, of het nu gaat om de bouw, infrastructuurprojecten of in de prefab-industrie.

Beton bewerken zonder lastige kabels

Lievers Holland heeft zich nu als 35e partner bij de door Metabo geïnitieerde, merkoverkoepelende accu-alliantie CAS aangesloten en brengt een accu-machine voor de bewerking van beton op de markt. Er zullen meer machines volgen.

LIEVERS HOLLAND produceert al meer dan 60 jaar een breed scala aan machines die op bouwplaatsen en in de industrie voor de verwerking van vers beton nodig zijn. Vanaf nu is het bedrijf onderdeel van de accu-alliantie CAS.

CAS heeft momenteel meer dan 30 fabrikanten met in totaal meer dan 300 machines, die allemaal met één accu kunnen worden bediend.