Betonlook voor binnen en buiten

MORTEX® ‘betonlook’ is de bekleding bij uitstek voor wie techniciteit, originaliteit, persoonlijkheid en esthetiek wenst te combineren. Het wordt zowel om zijn technische kwaliteiten als om zijn decoratieve voordelen gebruikt.

Betonlook voor binnen en buiten | TuinVAK

BEAL International, opgericht in 1974, is een Belgisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp, de productie en de distributie van innoverende producten voor de bouw- en decoratiesector. Materialen zoals MORTEX® bekledingen type beton cire hebben het bedrijf beroemd gemaakt.

MORTEX® ‘betonlook’ biedt binnen- en buitenhuisarchitectuurprojecten een mineraal uitzicht die aan ‘betonlook’ of zelfs ‘Tadelakt’ doet denken.

Dankzij zijn dunheid en waterdichtheid past de MORTEX® bekleding minerale micro-mortel zich aan alle vormen en oppervlakken aan en biedt het een onvergelijkbare look aan douches, vloeren, zwembaden, trappen en meubels. Zowel binnen als buiten brengt de MORTEX® bekleding de meest creatieve ideeën tot leven.

Betonlook horizontaal en verticaal

Dankzij zijn sterkte, flexibiliteit, dunheid en uitstekende hechting biedt de MORTEX® bekleding een uniek betoneffect, neutraal of gekleurd aan uw oppervlakken. Het kan worden toegepast op horizontale en verticale oppervlakken binnen en buiten, zowel technisch als decoratief.

Voor wie het vervelende werk van afbreken wil vermijden, kan de MORTEX® bekleding makkelijk bestaande tegels bedekken. Ook bij vloerverwarming biedt het MORTEX® product een antwoord.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.