Beursvloer bijna vol

30-11-2022
Beursvloer bijna vol

Het voor PLANTARIUM|GROEN-Direkt op 7 en 8 februari 2023 beschikbare vloeroppervlak is bijna uitverkocht. Om aan de blijvende vraag naar standruimte te kunnen voldoen heeft de organisatie besloten om extra vloeroppervlak beschikbaar te stellen.

Beursvloer bijna vol

Met meer dan 150 kwekersstands en de 5.000 monsterlagen op de GROEN-Direkt Voorjaarsbeurs is de voorjaarseditie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt dé aftrap van het nieuwe tuinplantenseizoen. Op de website is de plattegrond van de beurs te bekijken en staat de informatie van de deelnemers. Het is nog mogelijk om in te schrijven voor een stand op de voorjaarseditie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt.

Tijdens de voorjaarseditie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt wordt de keuring Bezoekersfavoriet georganiseerd. Exposanten en leveranciers van monsters op de GROEN-Direkt kunnen hun product voor deze keuring aanmelden. Tijdens de beursdagen kunnen de bezoekers hun stem uitbrengen op het product dat in hun ogen het beste nieuwe product is. Uit de aanmeldingen worden 15 planten genomineerd voor deelname. Aanmelden voor deze keuring kan via de website en is mogelijk t/m woensdag 25 januari 2023. De Bezoekersfavoriet wordt op woensdag 8 februari om 14:00 uur feestelijk bekend gemaakt.

De beurs vindt plaats op en rond de GROEN-Direkt hal op het International Trade Centre in Hazerswoude/Boskoop.