Bevredigende jaarafsluiting

16-12-2022
Bevredigende jaarafsluiting

2022 wordt voor S-CAB afgesloten met veel bevredigende prestaties, waarvan de meest recente de ADA (Archiproducts Design Awards) is voor twee van de nieuwe producten die in 2022 zijn gelanceerd.

Bevredigende jaarafsluiting

De ADA award voor de categorie Furniture voor DRESS_CODE by gumdesign en de Sustainability award voor HUG by Studio Meneghello Paolelli.

Bevredigende jaarafsluiting

DRESS_CODE en HUG zijn producten die op verschillende manieren communiceren, maar beide zijn stevig geworteld in het enthousiasme en de onderzoeksgeest van het bedrijf. Tijdloze en grenzeloze ontwerpen, perfect voor zowel binnen als buiten.

Bevredigende jaarafsluiting

DRESS_CODE is opgebouwd uit een gecoate metalen structuur, visueel licht en zacht dankzij het cirkelvormige gedeelte en de articulatie van de rondingen, met het detail van de houten armleuning, die door twee eenvoudige scharnieren zijn eigen textiel voering draagt. Dit laatste is het onderscheidende kenmerk van de fauteuil.

Voor de HUG-collectie werd gekozen voor het gecertificeerde geregenereerde post-consumer industriële PCR-technopolymeer.

HUG is technisch gezien een technopolymeer monocoque, maar het is eigenlijk een flexibel systeem waarbij de componenten worden gecombineerd om verschillende stoel- en fauteuilconfiguraties te creëren. Ontworpen voor buiten, past het ook goed in binnenruimtes, met de mogelijkheid om sommige van de onderdelen met stof te bedekken.