Bezoekersaantal fors gestegen

De afgelopen editie van De Groene Sector Vakbeurs op 10, 11 en 12 januari 2023 in Evenementenhal Hardenberg is bezocht door in totaal 16.269 groenprofessionals. Dat zijn ruim 5.000 meer dan vorig jaar, toen de vakbeurs door corona verplaatst werd naar maart.

Bezoekersaantal fors gestegen | TuinVAK

Ook het aantal exposanten was hoger: meer dan 300 ten opzichte van 270 in 2022.

De beursorganisatie reikte tijdens De Groene Sector Vakbeurs 2023 de Innovatie Award uit in twee categorieƫn. In de categorie Groene Inrichting ging de prijs naar Innogreen met de innovatie Green Start en in de categorie Tuin en Park Mechanisatie won Vector Machines met de innovatie Autonome Vector Wd 2.0.

Ook de finale van het NK Hovenier 2023 vond plaats op de beursvloer. Na een spannende tuinaanlegwedstrijd werd het team van Aeres Velp afgelopen donderdag de winnaar van de Nationale Wedstrijd Hovenier 2023 die Koninklijke VHG jaarlijks organiseert.

Op de woensdag was de verkiezing van de Duurzaamste Hovenier van Nederland door Tuin en Landschap. Uit drie genomineerden werden Marcel en Cora Achterberg van GildenGroen uit Zeewolde verkozen tot winnaar.

De volgende editie van De Groene Sector Vakbeurs is op dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 januari 2024 in Evenementenhal Hardenberg.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.