Bobcat Machine IQ-systeem als abonnementsdienst

Bobcat Machine IQ-systeem als abonnementsdienst

Bobcat heeft de lancering van de nieuwe abonnementsdienst Machine IQ in Europa aangekondigd. De nieuwe abonnementsdienst is ontwikkeld om klanten altijd en overal van cruciale machine-informatie te voorzien en is voor zowel klanten als dealers verkrijgbaar in twee pakketten met standaard- of premium-opties.

Bobcat Machine IQ-systeem als abonnementsdienst

Met Machine IQ hebben klanten op hun smartphones, tablets of computers 24/7 toegang tot cruciale machine-informatie. Met deze informatie kunnen klanten de bedrijfstijd optimaliseren, het brandstofverbruik bijhouden en de productiviteit verbeteren door de stilstand tot een minimum te beperken. Het plannen van onderhoud wordt eenvoudig gemaakt met onderhoudsmeldingen, die operators tijd en geld besparen, omdat ze machine-onderhoud efficiënt kunnen plannen.

Bobcat biedt Standard- of Premium-pakket

Dealers en klanten kunnen uit twee opties kiezen: een Standard-pakket met standaard telematicavoorzieningen en een Premium-pakket met geavanceerde functies.

Het Machine IQ Standard-pakket is een abonnementsdienst waarmee klanten hun materieel efficiënt kunnen beheren. De dienst is vanaf de leveringsdatum van het materieel de eerste twee jaar gratis.

Klanten kunnen de voordelen ervaren van Machine IQ Premium met een gratis proefperiode van 90 dagen bij iedere aankoop van een Bobcat-machine die geschikt is voor Machine IQ.