Boomrooierij Weijtmans viert 100-jarig jubileum

In 100 jaar is het oer-Hollandse familiebedrijf Boomrooierij Weijtmans uit Udenhout doorgegroeid van ambachtelijk bomen rooien en snoeien naar een hypermoderne en innovatieve onderneming.
Boomrooierij Weijtmans viert 100-jarig jubileum | TuinVAK
Boomrooierij Weijtmans viert 100-jarig jubileum | TuinVAK
Door continu duurzaam en innovatief te denken zijn zij voorbereid op de toekomst. Een toekomst waarin duurzaam denken en doen hoog in het vaandel staan. Goed opgeleide ETW-ers (European Tree Workers) en ETT-ers (European Tree technicians) gaan dagelijks aan de slag om bomen te rooien en te snoeien. Als professionele partner van beleidsmakers en uitvoerders in het bedrijfsleven is Boomrooierij Weijtmans ook actief in het plannen en adviseren in projecten en het uitvoeren van volledige bos- en boombeheerprogrammaā€™s.
Vitaal boombeheer
Boomrooierij Weijtmans heeft een innovatief machinepark en een team betrokken medewerkers in eigen beheer klaar staan om snel, veilig en efficiƫnt te werken. Vitaal Boombeheer en circulair denken hebben hierbij de volle aandacht. Boomrooierij Weijtmans heeft een doel voor ogen. Door professioneel bomen te rooien en snoeien, werken ze aan vitale bomen en bossen. Voor een veilige en gezonde leef- en woonomgeving, zowel nu als in de toekomst.
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

TuinVAK nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.