Buitenmeubilair van Accoya met verwarmde kussens

Coco Wolf zet een nieuwe industriestandaard met de introductie van Accoya-hout in hun productportfolio. Accoya-hout, afkomstig van duurzaam beheerde Radiata-dennenbomen in Nieuw-Zeeland en onderworpen aan een transformatief acetyleringsproces in Nederland, levert ongeƫvenaarde duurzaamheid, stabiliteit en duurzaamheid.

Buitenmeubilair van Accoya met verwarmde kussens | TuinVAK
Buitenmeubilair van Accoya met verwarmde kussens | TuinVAK
Buitenmeubilair van Accoya met verwarmde kussens | TuinVAK

Accoya-hout wordt geleverd met een indrukwekkende garantie van 50 jaar voor bovengrondse toepassingen en een garantie van 25 jaar voor gebruik in de grond of in zoet water, wat het onwrikbare vertrouwen van de fabrikant in zijn levensduur onderstreept.

In een visionaire zet bundelt Coco Wolf haar krachten met Sit & Heat, een in Nederland gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in milieuvriendelijke op maat gemaakte verwarmingskussens en innovatieve verwarmingsoplossingen voor meubels voor binnen en buiten.

Accoya tuinmeubilair op NOA Outdoor

Deze samenwerking versterkt de toewijding van Coco Wolf aan duurzaamheid, aangezien Sit & Heat de missie deelt om energieverspilling en -emissies te verminderen. Sit & Heat biedt aanpasbare verwarmde meubelkussens, waarmee consumenten hun favoriete kleur, maat, stijl en stof kunnen kiezen, terwijl ze voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid, verantwoordelijkheid voor het milieu en duurzaamheid.

Het luxe accoya tuinmeubilair van Coco Wolf is te bewonderen op NOA Outdoor.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.