Buitentuinset voor grotere tuinen en stadstuinen

Meubels 27-06
Buitentuinset voor grotere tuinen en stadstuinen

Voeg de Fred’s Chair of Fred’s Armchair bistrostoelen van Fatboy toe aan de Fred’s Table om de perfecte ontmoetingsplaats in de tuin te creëren. En als je weinig ruimte hebt, staat Fred’s Bistreau - een ronde bistrotafel - klaar om je te helpen. De hele collectie van Fred is gemaakt van robuust, weerbestendig aluminium, ontworpen voor jarenlang buitenplezier.

Buitentuinset voor grotere tuinen en stadstuinen

De zitting van deze bistrostoelen is afgerond als een kussen, waardoor ze extra comfortabel zijn. De glimlachvormige opening zorgt ervoor dat regenwater gemakkelijk van de zitting kan aflopen. Beide aluminium tuinstoelen zijn gemakkelijk te stapelen.

Buitentuinset voor grotere tuinen en stadstuinen

Tafel als middelpunt van de tuincollectie

Fred’s Table is het grote middelpunt van de tuincollectie. En we bedoelen letterlijk large; deze tafel is maar liefst 2,20 meter lang en 1 meter breed. De latten van het tafelblad zien er massief uit, maar zijn gemaakt van speciale aluminium profielen, waardoor ze grotendeels hol zijn. Dat zorgt voor een ongelooflijk robuuste tafel die ook licht genoeg is om op te pakken. Je klapt de poten eenvoudig onder de tafel. Laat je hem liever buiten? Geen probleem, Fred’s Table is een weerbestendige buitentafel.

Fred’s Bistreau is net zo iconisch als Fred’s Table, met zijn brede aluminium lamellen en een ruime knipoog naar de klassieke Franse bistrotafel. Het zware gietijzeren onderstel houdt deze ronde bistrotafel stevig op de grond. De verstelbare poten zorgen ervoor dat de bistrotafel voor buiten altijd waterpas blijft, zelfs op de meest oneffen oppervlakken.