Cargowerkbroek met onverwoestbare zakken

De Cargo Work Pants van Carhartt zijn zo geconstrueerd dat je nooit een lus of zak kapottrekt. De stof waar de verstevigde zakken op zijn aangebracht is versterkt met slijtvast Cordura.

Cargowerkbroek met onverwoestbare zakken | TuinVAK
Cargowerkbroek met onverwoestbare zakken | TuinVAK

De Rugged Flex technologie geeft de broek stretch waardoor je makkelijk de steigers opklimt en probleemloos kunt knielen.

De relaxte pasvorm biedt extra ruimte bij zitvlak en bovenbenen voor nog meer bewegingsvrijheid. De broekspijpopening is wat groter zodat deze over de werkschoen valt. Afhankelijk van het seizoen kies je voor de gewone Cargo Pant of de warme, fleece gevoerde, Fleece-Lined Cargo Work Pant.

De werkbroek heeft brede cargozakken links en rechts op het bovenbeen met draaghouders voor de mobiele telefoon. Verder is hij voorzien van steekzakken, achterzakken en meerdere gereedschapsvakken. De onverwoestbare broek is speciaal ontwikkeld voor zware klussen en verkrijgbaar in meerdere kleuren.

De werkbroeken in de collectie van Carhartt zijn gemaakt van de sterkste materialen in combinatie met moderne technologieƫn die perfect zijn voor veeleisend werk.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.