Carhartt Caps: cool om te dragen

Bedrijfskleding 05-06
Carhartt Caps: cool om te dragen

Carhartt Caps voeren uitstekend zweet af, beschermen tegen fel zonlicht en zijn cool om te dragen.

De caps van Carhartt zijn wereldwijd bijzonder populair omdat ze precies doen wat je van een goede werkpet verwacht. Ze voeren uitstekend vocht af waardoor geen zweet in je ogen loopt als je buiten aan het werk bent. Ze beschermen tegen fel zonlicht en ogen ongelofelijk cool.

Carhartt Caps: cool om te dragen

De caps hebben een Force® zweetband met FastDry® die snel droogt en dankzij de antibacteriële afwerking geur bestrijdt. Ze beschermen hoofd en haar tegen vonken, water en vuil. De caps dragen comfortabel en hebben een verstelbare sluiting aan de achterkant voor een optimale pasvorm.

Carhartt Caps: cool om te dragen

Als de zon schijnt biedt de voorgevormde klep bescherming tegen felle zonnestralen. Zo houd je goed zicht op de situatie zonder verblind te worden en dat is wel zo veilig. De caps hebben een achterzijde van mesh voor extra ventilatie op warme dagen.

Carhartt Caps: cool om te dragen

Carhartt sinds 1889

Carhartt Inc. werd in 1889 opgericht in Detroit, Michigan door Hamilton Carhartt. Het merk is bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen en uitzonderlijke kwaliteitsnormen. Carhartt ontwikkelt voortdurend technologieën om haar werkkleding extra kwaliteiten te geven, waaronder sneldrogende en waterafstotende eigenschappen, draagcomfort en flexibiliteit.