Chemievrije onkruidbeheersing nóg duurzamer

30-01-2023
Dick van Breda (links) en Gerben Hilboldt
Dick van Breda (links) en Gerben Hilboldt

HOAF, één van de weinige spelers in Europa op het gebied van duurzame onkruidbeheersing, maakt bekend dat zij Wim van Breda BV omarmt als verkoop- en servicepartner voor Openbaar Groen.

Dick van Breda (links) en Gerben Hilboldt
Dick van Breda (links) en Gerben Hilboldt

Op 26 januari 2023 ondertekenden Gerben Hilboldt namens HOAF en Dick van Breda van Wim van Breda BV, de distributieovereenkomst. HOAF ontwikkelt, produceert en verkoopt thermische onkruidbeheersingsapparatuur. Wim van Breda BV is dé toonaangevende specialist in machines voor het onderhouden van wegen, wegbermen en sloten.

Reden van de samenwerking is de geïntensiveerde focus op de energietransitie. HOAF is onderdeel van NieuweWeme Groep, die vorig jaar werd overgenomen door Koolen Industries. Als onderdeel van de Koolen Industries Products Group, heeft NieuweWeme zich ontplooid als productiebedrijf met hogere volumes en zullen delen binnen NieuweWeme, waaronder HOAF, zich volledig gaan richten op de energietransitie.

HOAF heeft de ambitie om chemievrije onkruidbeheersing nog duurzamer te maken. Hiermee zorgen zij ervoor dat de producten aansluiten bij de huidige tijdgeest en vraag uit de markt.